Shopping cart

Turneul Campionilor

CE TURNEU NE ASTEAPTA. TURENUL CAMPIONILOR ESTE AICI!

Un eveniment ce nu va fi uitat, o intalnire la care vor fi prezenti cei mai buni dintre cei buni din plan local. Un turneu ce va fi unic comparativ cu tot ce am avut pana acum.

 

Primii 16 calificati in ordinea clasarii:

 

  1. Dragos Botezatu - Galati
  2. Cheosea Viorel - Braila
  3. Tudor Razvan - Braila
  4. Mircea Axente - Galati
  5. Daniel Munteanu - Galati
  6. Fanielo Ge- Braila
  7. Cristian Edmond Sorin - Galati
  8. Dragan Dany - Braila
  9. Nedelcu Bogdan- Galati- Junior
  10. Cezar Alexe - Galati- Junior
  11. Oskar Angel - Galati - Junior
  12. Radu Nicolae Marica -  Galati
  13. Nick Wall - Galati (Tara Galilor)
  14. Dima Alin - Galati - Junior
  15. Antonius Catalin Piatac - Galati
  16. Alex Dinks - Galati

 

Din pacate Bogdan Nedelcu si Alex Dinks nu vor putea participa, lasand astfel loc urmatorilor 2

 

  1. Octavian Piatac - Galati
  2. Alexandru Ene - Galati

 

 

De asemenea, pentru a da sansa tuturor sa puna mana pe cel mai ravnit trofeu, vineri seara 11.12.2020, vom organiza calificari pentru cei care nu s-au calificat in primii 16. Desi taxa de inscriere se anunta 50 de lei pentru acestia, Elite Pool si Wolves au ajuns la un consens pentru a lasa doar 30 de lei inscrierea pentru calificari, astfel, oricine are macar o prezenta la un turneu Elite Pool, va putea participa la calificari acolo unde, doar cei mai buni 4 vor face parte mai departe din evenimentul principal, ce va avea loc Sambata in club Wolves. Inscrierile pentru calificari se pot face aici:

 

https://cuescore.com/tournament/Turneul+Campionilor+-+Calificari/8490295

 

Pentru calificari nu va fi nevoie de o costumatie speciala, cei ce vor participa fiind liberi sa vina imbracati asa cum considera. Disciplinele jucate fiind pe rand bila 8,9 si 10, cate 2 frame-uri fiecare. Regulile de conduita si joc vor putea fi citite mai jos in descrierea turneului principal.

 

Cupa campionilor sau incoronarea unui sezon minunat, va fi speciala si prin urmare va avea cateva aspecte de retinut

 

  1. Organiziatori pentru acest turneu sau persoane implicate in crearea celor mai bune conditii vor fi:
    1. Alexandra Elena Pricop
    2. Dragos Botezatu
    3. Teodor Ilie
    4. Pavlos Andreas Constantinidis (responsabil cu partea thenica)
  2. Pentru acest turneu este necesar ca fiecare jucator sa respecte urmatorul dress code
    1. Incaltaminte de culoare neagra
    2. Pantaloni de culoare inchisa (ideal ar fi negri, dar pot fi si albastru sau maro inchis)
    3. Tricou polo sau camasa (o singura culoare) - Ideal ar fi tricourile Elite Pool pentru cei ce detin unul.
  3. Prezenta in incapere se va face la ora stabilita de organizatori, cu masca, acolo unde temperatura va fi verificata de catre un membru din staff. De asemenea participantii vor fi invitati sa se dezinfecteze imediat dupa verificarea temperaturii.

 

Regulament de ordine interioara si joc

  1. Purtarea mastii este obligatorie pe durata prezentei in incapere. Dupa fiecare meci, jucatorii sunt rugati sa se dezinfecteze.
  2. In timpul meciurilor jucatorii nu vor fi deranjati sub nici o forma de catre oricare alta persoana inafara de arbitru (daca este cazul), membrii din staff sau jucatorul advers
  3. Iesirea sau intrarea din incapere se va face doar in intervalul de timp dintre 2 frame-uri. Usa fiind inschisa in rest. 
  4. Fiecare jucator
    1. are dreptul la cel putin 5 minute de antrenament inaintea inceperii unui meci.
    2. are dreptul la un time-out/meci care sa nu depaseasca 5 minute. Acesta se poate lua doar intre frame-uri si doar in momentul dinaintea propriei spargeri. Jucatorul advers nu are voie sa se antreneze sau sa exerseze la masa, in timpul time-out-ului
    3. are dreptul la o pauza de minim 5 minute intre meciuri
  5. Participantii la turneu sau spectatorii/ sustinatorii sunt invitati sa stea jos pe intreg concursul.
  6. In timpul meciurilor,
    1. Jucatorii nu vor fi deranjati vizual pe lovitura. Daca un spectator/jucator este in directia loviturii, acesta este rugat sa stea nemiscat pe durata executarii acesteia.
    2. Este interzis ca jucatorii aflati la masa sa masoare folosind obiecte precum creta, tacul (fara a fi tinut in mana), bila, extensia, sprijinul, etc. Se poate masura/ aproxima doar folosind mana. Orice altfel de masuratoare va fi penalizata cu fault
  7. Jucatorii si participantii la turneu sunt invitati sa pastreze linistea pe tot parcursul evenimentului.
  8. In timpul jocului dialogul intre jucatori se va rezuma strict la joc.
  9. Participantii la turneu au datoria de a pastra linistea pe toata durata turneului. Este strict interzis ca acestia sa dialogheze cu jucatorii in timpul meciurilor. De asemenea, acestia nu pot juca rolul arbitrului intr-un meci. Nu sunt permise sfaturi sau atentionari din partea acestora. In caz contrar, acesta/aceasta ar putea fi rugat/rugata sa paraseasca locatia
  10. Fiecare jucator are responsabilitatea sa se prezinte la meci cu 10 minute inaintea inceperii. Pentru fiecare 5 minute intarziate de la ora programata inceperii jocului, jucatorul va pierde un frame. La 15 minute intarziere, jucatorul va pierde meciul prin descalificare.
  11. Fiecare abatere de la regulament va fi sanctionata cu un avertisment. La 2 avertismente persoana in cauza va fi rugata sa paraseasca incaperea. In cazul in care acesta, este jucator in turneu, el/ea va pierde urmatorul meci prin descalificare.
  12. Fiecare jucator are dreptul de a solicita un arbitru pentru oricare lovitura sau neintelegere.
  13. Fiecare meci are ca estimare un anumit timp de joc. In momentul in care duelul depaseste cu 20% durata aproximata la jumatatea acestuia, organiziatorul sau arbitrul poate solicita introducerea “Shot clock-ului”, 30 de secunde pe lovitura cu posibilitatea de a avea inca 30 de secunde extensie, maxim o data pe frame. Jucatorii vor fi informati la timpul respectiv daca va fi cazul.
  14. Informatii despre turneu pot fi adresate celor 3 persoane responsabile - Alexandra, Dragos si Teodor

 

 

Fiecare jucator va fi invitat la o ora exacta si va fi anuntat in privat. Turneul Campionilor se va disputa in format Piramida Simpla. Cei care au confirmat, vor fi adaugati in turneu automat. Turneul va fi live streaming, in grupul privat Wolves, iar fiecare meci va fi inregistrat separat.

 

Pana la turneu, zilnic vom avea cate o postare despre fiecare jucator calificat. Aceasta va include, statistica si informatii din sezonul 2019-2020.

Elite Pool si Wolves va asteapta cu drag si va ureaza succes tuturor!

Published Dec 7, 2020

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment